Tarinoista syntyy totuus

Olen innokas kertomaan kokemukistani, mitä tapahtuu elämässä tänään. Kokemustani ei voi kukaan kiistää, koska olen rehellinen sanoissani. En peesaa enkä suostu pitämään suutani kiinni. Kysymys ei ole uskomisesta vaan kokemisesta josta toivottavsti syntyy ymmärrystä.

Face -naamakirja on osoittanut olevansa vääryyden ihannoija ja totuudellisen puheen minimoija. Omalta kohdalta olen saanut huomautuksia ja kieltoja, kun kirjoitan ja jaan epätosia asioita ilman riittävää kontekstiä. Lisäksi eräs äärimmäisen koskettava ja kaunis kirjoitus Havaintoja Elämästä sivulta kadotettiin epäasiallisen sisältönsä vuoksi. En saanut kirjoitustani takaisin. Tiedän, että tuo kirjoitus olisi koskettanut lukijoitani ja antanut voimaa selvitä. 

Havaintoja Elämästä kirjoitukset syntyvät inspiraation kautta suoraan puhelimeen, usein aamuyön tunteina. En tallenna niitä toisaalle. Ja siispä tuon kirjoituksen menettäminen vihloo edelleen sydäntäni. Minua pyydettiin lähettämään tietoni UsA:han ? No en lähettänyt!

Kysyin itseltäni, miksi kirjoitukseni varastettiin? Ainoa syy siihen on se, että se koettiin vaaralliseksi joissakin piireissä. Olemme oikeasti tekemisissä totaalisen pahuuden kanssa, joka haluaa tuhota kaiken luonnollisen ja kauniin. Ihmisyydestä muokataan rumaa, likaista ja pahaa.

Kuinka paljon luonnottomuutta on markkinoitu ainoina oikeina ja toimivina asioina? Minne tahansa käännän katseeni, markkinavoimat ovat kitkemässä tai myrkyttämässä ihmisten kehoa, mieltä ja sielua. Luonnollisuudesta on tehty paha ja luonnottomuudesta kaikelle sopiva, mukava, helppo ja saatavilla oleva. Kurillisuus on kauhistus, moraalista puhumattakaan.

Elämme murroksen aikaa ja jokainen on osallisena tässä suunnattomassa prosessissa. Ei ole yhtäkään jota tämä aika haastaa. Minun haasteeni on olla totuuden torvena. En halua loukata yhtäkään vaan haastaa. Haastaa tutkimaan omaa itseä ja omia luuloja/uskomuksia. On aivan turhaa huudella maailmalle parannusehdotuksia, jos oma kortteeri on täynnä sälää. Vasta sitten, kun oman itsen motiivit ja uskomukset on seulottu tiheääkin tiheämmällä sihdillä, voi esittää perusteellisen perusteltuja väitteitä. 

Itse asiassa pysyminen on vaikeaa, kun kaikki haluavat olla jotakin mieltä. Mielipide ei ole sama kuin totuus. Totuus on aina silmiemme edessä, mutta emme näe sitä keskenkasvuisuutemme vuoksi. Teemme tulkintoja siitä missä olemme kasvussamme, matkaa todelliseen toteen ei voi edes arvoida. 

Olla hereillä tarkoittaa.oman ymmärryksen käyttöä, milloin missäkin tilanteessa. Omalla kohdalla olen pysynyt hereillä jo pitkään. Kiitos syntymässä saadun kriittisen mielen. En ole jäänyt lepäämään laakereille vaan uutterasti etsinyt tietoa,miten maailman ja ihmisen mekanismit toimivat. Matka on ollut pitkä, uuvuttava ja palkitseva. Ymmärryksen kasvaessa usko on vahvistunut. On todellakin monikertainen mekanismi jota luonnolait ohjaavat. Luonnon laeilla tarkoitan Jumalallisia lakeja. Ihmisen on vaikea taipua tajuamaan todellisuutta ja vaikeus on ainoa kohta, jossa ihminen voi havahtua elämänsä merkityksiin. Kasvu inhimiliseen luonnolliseen mittaan käy kivun, säryn, kolotuksen ja vastuksien kautta. Helpon elämän markkina miehet ovat punoneet juonet, joihin niin moni laiskan sorttinen ihminen jumittuu. 

Elämme seurauksien elämää, mikä tarkoittaa luonnollista asioiden etenemistä. Oiko tietä onneen ei ole olemassa, vaikka kuka mitä sanoo. Se mikä teen toisille, tulee kohdallani aivan varmasti, enemmin tai myöhemmin. Siitä on kysymys kaikessa ja sen opin oivaltaminen avaa edistymisen ovia. Satuttaminen ja kosto lisää aina kärsimyksiä kaikille asian osaisille. Miksi kostaa ja satuttaa, kun tietää, että joutuu itse kokemaan saman ja vielä korotettuna potenssiin 10?

Olemme oman itsemme ja elämämme asiantuntijoita. Kokemukset kasvattavat meistä hyviä ihmisiä. Pahuuteen ajautuneet ihmiset tulevat saamaan tekojensa mukaan. Heidän motiivinsa tuhota elämää sikiää itse Saatanasta. Hyvän ja pahan taistelusta on kysymys jokaisessa ihmisessä. Kenen lauluja laulat sen tahdissa askellat hamaan hautaan saakka ja senkin jälkeen matka jatkuu. Henkisten lainalaisuuksien tajuaminen iskee kipeimmän kiilan itsekkäisiin ihmisiin, jotka ovat myyneet sielunsa. Olkoonkin heidän maanpäällinen elämä timanttien ja kullan säihkettä, totuus iskee illuusiot säpäleiksi. Verikivien kokoaminen on kovaa työtä ja varsinkin kun veri on omaa. 

Maailmalla kiehuu, ihmiskunta on heräämässä totuuteen. Valheelliset instituutiot ihmisineen murenevat. On oltava vakaa ja vahva. Tulkoon mitä vaan, totuuden torvena seison täysin tietoisena vaaroista ja viheliäisistä virityksistä. Kannan valoani pelkäämättä ja rukoilen lakkaamatta.