Minä olen

Luonnollisesti luonnollinen ihminen, Minä Olen. Alkuperäinen ja aito, ilman mitään keinotekoista. Tavoitteeni ja tarkoitukseni on tulla täysin tietoiseksi tästä. Luonnottomuus ja keinotekoisuus on vieraannuttanut minut alkuperäisestä itsestäni.

Yksinkertaistettu elämä

Mitä oikeasti tarvitsen voidakseni elää? Kun kaikki luonnottomuus on lopulta turhaa, vahingollista ja vaarallista eikö ole itsestään selvää, että minun on luovuttava luonnottomasta elämästä. Kokonaisuutta on tarkasteltava kriittisesti ja havainnotava toden ja epätoden olemusta. 

Luonnollisuus on toden ilmausta. Tässä valheellisessa luonnottomassa maailmassa, tosi on minimoitu ja kutistettu olemattomiin. Valheesta ja luonnottomuudesta on rakennettu kokonaisuus, joka pitää ihmisiä kontrollissa. Kontrollointi alkaa yksilöiden tasolla jo ennen syntymää ja jatkuu hamaan kuolemaan. 

Haluamisen maailma on markkinoitu kehityksen mittarina. Halun valjastaminen on ollut helppoa, koska siihen on nidottu kilpailuhenkisyys paremmuudesta. Itsekkyyden ruokkiminen on johtanut siihen missä tilanteessa koko ihmiskunta on nyt. Eksytys on ollut systemaattista, tehokasta ja hyvin tuottoisaa. 

Mitä luonnottomammaksi kaikki on saatettu, sen suuremmasta eksytyksestä on kysymys. Uusi normaali on markkinavoimien riemuvoitto, koska kaikki on kiinnitetty systeemiin ja kaikista otetaan hyöty. 

Systeemi on rakentanut menetelmät, joihin ihmiset sulautetaan, orjuutetaan ja kun ihminen ei ole enää käyttökelpoinen, hänet tuhotaan.