Sanasta sinut punnitaan (osa 1)

Syyn ja seurauksien laki, KARMAN LAKI. Olkoon uskontosi ja näkemyksesi mikä tahansa, olet ihmisenä tässä ajassa, kun kerran luet näitä rivejä. Rajoittunut uskomus ja luulo eivät voi antaa laajaa näkemystä kaikkiallisuudesta. Kaikkiallisuuteen kuuluu käsitys Luojasta, Jumalasta tai universaalista viisaudesta/rakkaudesta/tietoisuudesta..

Luojan lait ovat ikuisia, muuttumattomia ja oikeudenmukaisia. Tasavertaisuus lain edessä on täydellinen. Yksikään ihminen ei pääse pakoon totuutta. Totuus elämästä on istutettu ihmisen omaksitunnoksi, se viitoittaa elämää oikeaan suuntaan. Vapaantahdon kautta ihminen matkaa elämää elämän jälkeen niin pitkään, kunnes tulee tietoiseksi itsestään. Kysymys on kasvusta, edistymisestä ja valistumisesta korkeaan moraaliin ja ettisyyteen.

Ihmiset joiden kanssa elät, ovat kasvunkumppaneitasi. Juuri heidän kanssaan sinulla on mahdollisuus kasvaa. Kasvuasi voit tarkastella kokemuksiesi kautta, tuntemuksiesi ja tekojesi avulla. Sinä voit päätellä karmasi tilaa, ihmissuhteidesi tilan kautta.

Keskeneräisyytesi näkyy kärjistyneinä ihmissuhteina.  Valmiutesi tasapainoisina suhteina ja rauhana ihmisiesi välillä ja kesken. Myös suhde itseesi kuuluu karmaasi. Miten tasapainossa olet omimman itsesi suhteen?

Tarkastele ihmissuhteidesi tilaa. Siitä pääset alkuun. Pane merkille tunteesi ja tuntemuksesi mutta myös asioiden tila ja laatu. Jatkuu...