Vanhemmille

Katso lasta, hän syntyi tähän maailmaan täynnä mahdollisuuksia. Sinä olet hänen keskipiste, koska hänellä ei ole muita. Onhan sukulaisia, mutta yksi isä ja yksi äiti. Voitko ajatella, että hän tuo tullessaan uudenlaisen maailman? Paremman elämän ja viisautta, joka yllättää kerta toisensa jälkeen, kunhan hän saa puhmisen kyvyn. Vaikkei hän heti kykene sanoittamaan kokemuksiaan, hän ymmärtää kaiken kuulemansa jopa tunteesi hän rekisteröi.

Miten suojelet lastasi? Maailma ei ole nykyään turvallinen paikka, koska niin moni ihminen on hukannut inhimillisyytensä. Miten suojelet itseäsi, että kykenet valitsemaan oikeanlaiset tavat saattaa lastasi kasvuun. Miten voit tukea häntä niin, että hänestä kasvaa elämää arvostava ihminen? 

Sinun harteillesi on asetettu suurin haaste mutta myöskin uskomattomin ihme. Kaiken tämän meneillään olevan muutoksen myllerryksessä, sinun on kyettävä puolustamaan elämää. Sitä elämää, joka odottaa kasvavaa lastasi ja myöskin sinua. Kuinka suurien haasteiden keskeltä sinun onkaan raivattava polkusi ja kannettava lastasi turvassa kohti parempaa aikaa. 

Mistä löydät viisauden? Mistä totuuden?  Ketä kuuntelet? Kenen annat vaikuttaa päätöksiisi? He eivät ota vastuuta seurauksista. Tarjolla on kaikkea maan ja taivaan väliltä ja kaikki ei suinkaan ole sitä, mitä sen sanotaan olevan. 

Niin kauan, kun et ole varma, älä tee  mitään. Olkoonkin, että kaikki muut juoksentelevat sinne ja tänne. Olkoonkin, että yhteiskunnan päättäjät väittävät päätöksiensä olevan totuuteen perustuvia ja kaikille hyväksi. Jos pienikin vire sydämestäsi ääntää epäilystä, malta ja ota selvää asioista. Tutki, kysy, ole aktiivinen, pyydä perusteluja, niin kauan että sisimpäsi ääni vakuutta oikeellisuutta. Olet saattamassa kasvuun omaa lastasi ja sinun on varmistettava, että hän saa kasvaa turvallisesti. Vain sinä voit suojella häntä ja juuri se on sinun pyhä tehtäväsi.