Ulottuvuuksissa

Energiatietoisuus ja kurillinen pyrkimys tietää miten maailmankaikkeus toimii, ovat olleet askelmerkkejäni. Sinnikästä opiskelua ja asioiden sekä ilmiöiden kriittistä tarkastelua.

Kaikessa on looginen ja selkeä järjestys. Luoja ei luo mitään turhaa vaan ihminen tulkinnnoissaan on harhautunut luulemaan ja uskottelemaan olemattomia.

Arkailen käyttää nimitystä meedio, koska se herättää epäluuloja ja jopa pelkoja. Kuitenkin olen meedio, koska olen tietoinen henkimaailmasta ja ihmisen, kenen tahansa meistä, henkisestä ulottuvuudesta, perusolemuksesta. Siinä ei ole mitään mystistä eikä pelottavaa. Henki elävöittää kehon ja henkinen ihminen pyrkii kasvamaan, edistymään ja tulemaan vastuulliseksi kaikesta tekemisistään ja aikeistaan.

Henkimaailma on olemassaolemisen ja elämän kenttä. Jokainen henki, jokainen sielu tulee jossakin vaiheessa tietoiseksi tästä. Meediona viestitän juuri tätä. Olemme jokainen matkalla ja nekin, jotka siirtyvät kehon kuollessa täältä, jatkavat matkaansa edistyäkseen. On luonnollista, että henkimaailmasta tullaan tuomaan terveisiä meille täällä. Rakkaus on liima, joka sitoo ihmiset toisiinsa, mutta myäskin keskenjääneet asiat, riidat ja vihantunteet aktivoivat henkimaailmaa. Anteeksi antamattomuus sitoo kaikki osapuolet tiettyyn tilaan ja siksi on äärimmäisen tärkeää yrittää sopia asiansa.