Ulottuvuuksissa

Energiatietoisuus ja kurillinen pyrkimys tietää miten maailmankaikkeus toimii. Sinnikästä opiskelua ja asioiden sekä ilmiöiden kriittistä tarkastelua. Omassa arjessa henkisten lainalaisuuksien toteen tuomista niin suhteessa itseen kuin toisiin.

Kaikessa on looginen ja selkeä järjestys. Luoja ei luo mitään turhaa vaan ihminen tulkinnnoissaan on harhautunut luulemaan ja uskottelemaan olemattomia.

Olen tietoinen henkimaailmasta ja ihmisen henkisestä ulottuvuudesta, perusolemuksesta. Siinä ei ole mitään mystistä eikä pelottavaa. Henki elävöittää kehon ja henkinen ihminen pyrkii kasvamaan, edistymään ja tulemaan vastuulliseksi kaikesta tekemisistään ja aikeistaan.

Henkimaailma on olemassaolemisen ja elämän kenttä. Jokainen henki, jokainen sielu tulee jossakin vaiheessa tietoiseksi tästä. Olemme jokainen matkalla ja ne, jotka siirtyvät kehon kuollessa täältä, jatkavat matkaansa, edistyäkseen. On luonnollista, että henkimaailmasta tullaan tuomaan terveisiä meille täällä. Rakkaus on liima, joka sitoo ihmiset toisiinsa, mutta myöskin keskenjääneet asiat, riidat ja vihantunteet aktivoivat henkimaailmaa. Anteeksi antamattomuus sitoo kaikki osapuolet tiettyyn tilaan ja siksi on äärimmäisen tärkeää yrittää sopia asiansa.