Tahdon

Tahtominen on motivoiva tekijä, joka siivittää askelia arjessa. Voin tahtoa asioita,tavaroita, tekemistä, joita en kuitenkaan tarvitse tai ne ovat ohimeneviä hinkuja. Huolestuttavaa, jos elämä kuluu ns. tyhjän perässä juoksemiseen. Omatunnon hento ääni varoittaa suunnan olevan väärän, mutta persoona on hullaantunut ja ei tahdo pysähtyä.

Kaikki ei ole tarpeellista eikä järkeen käyvää. Mistä osasta itseä voin löytää vahvuuden toimia itsehoidollisesti oikein? Ulkoinen maailma markkinoi kaikkea mahdollista ja voin hurahtaa milloin mihinkin kuvitteelliseen aatteeseen, tavaraan tai uskomukseen. Voin oikeasti täyttää aikani ja kuluttaa enbergiani ja rahani turhuuteen. Krääsän määrä ei takaa hyvää terveyttä eikä onnea. Niistä voi tulla suunnaton taakka, jonka alle on helppo hautautua.

Tahdon elää Hyvää Elämää. Itselle sopivaa ja merkityksellistä. Tiedostaessani sen minun on tehtävä oikeita valintoja. Valinnat johtavat seurauksiin, joita en pääse pakoon. Siksi minun on oltava vastustuskykyinen ja herkän voimakas. Herkkyys takaa sisäisen viisauden kuulemisen ja vahvuus autaa toteuttamaan oikeita asioita. Siinä resepti, jota kannattaa kokeilla.