Ratkaisukeskeisesti lisää virtaa

Olet matkalla ja kokemukseen kuuluu aika-ajoin stressiä, unettomuutta, vaivoja ja vastustusta. Ohjaan sinua itsehoidollisten menetelmien avulla. Saat uutta näköalaa, lisää energiaa ja ratkaisukeskeistä opastusta.

Valmennus kestää kerrallaan noin puolitoista tuntia. Jo ensimmäisellä käyntikerralla olosi helpottuu. Voin luvata sen sinulle. Mikäli ongelmat ovat jatkuneet vuosia, voit tarvita useamman valmennuksen.

Teen myös parisuhde, perhe ja ryhmä valmennuksia. Lapsien ja nuorten valmennus on erityisosaamistani

Valmennusta stressittömään elämään

Stressi on peikko, joka pesii ihmisen, minkä tahansa ikäisen, päässä, keholla ja mielessä. Mitä pidempään annat sen muhia, sen vaikeammaksi, voimattomammaksi ja hankalammaksi elämäsi voi muodostua. 

Valmennukseni avaa silmäsi ja ymmärryksesi toteamaan, mitä pitää muuttua, jotta voit alkaa voimaan voimaantuneemmin. 

Tule ajoissa, älä sinnittele viimeiseen asti, viimeisillä voimanrippeillä, koska palautuminen voi kestää tuolloin suhteettoman kauan. 

Rohkene tekemään tarvitsemasi muutos ajoissa!

 

Työnohjausta ratkaisukeskeisesti

Työpaikan ilmapiiri on työssäjaksamisen perusta. Ilmapiiriin vaikuttavat kaikki siellä toimivat niin työntekijät kuin asiakkaat. Omat fiilikset luovat joko positiivisen tai negatiivisen kentän ja on muistettava, että negatiivisuus syö voimavaraisuutta, osallisuutta ja hyvinvointia. Siksi ilmapiiriin tulee vaikuttaa hyvissä ajoin ja ennaltaehkäisevästi.

Tätä taustaa vasten teen ratkaisukeskeistä työnohjausta. Ensin yksilöiden, sitten ryhmän kanssa. Ratkaisukeskeisyys on hyvä työkalu, koska se keskittyy asioiden saattamiseen järjestykseen ja jokainen osallistuja vaikuttaa omalla asiantuntijuudellaan siihen. Ei etsitä syyllisiä vaan keskitytään asiohin.

Lisäksi ohjaan mielenhiljentämistä ja rauhoittumista, mikä vaikuttaa suoraan stressin sietokykyyn.

 

Valmennus henkisen ulottuvuuden ymmärtämiseen

Ihminen eheytyy, kun ymmärtää olevansa henkinen ja fyysinen. Henkisen ulottuvuuden ja siihen liittyvien asioiden ympärille on rakennettu mitä uskomattomampia virityksiä. Eksynyt ja epävarma ihminen voi harhautua pitämään totena sitä, mikä sitä ei ole. Ilmiöiden metsästäminen ja hullaantuminen niihin, ei ratkaise ongelmia, vaan lisää niitä.

Tämä valmennus antaa vastauksia, joita voi ymmärryksensä kautta, alkaa pohtimaan.