Lähelle on pitkä matka

Kipinä toteuttaa missiota, tehtävää tässä elämässä on innoittajani ja motivaationi. Olen kouluttautunut monenlaisien hoitojen ja menetelmien mukaan. Olen opiskellut ja opiskelen edelleen. Luojalta olen saanut puhumisen lahjan, jolla olen hankkinut elantoani. Henkiset ulottuvuudet ovat aina siivittäneet askeliani, pyrkimyksiäni ja valintojani. 

Olen etsinyt ja tiennyt löytäväni. Etsivä löytää ja kolkuttavalle avataan. Kuinka kauan ja pitkään olenkaan ollut matkalla. Kuinka monen ihmisen rinnalla olen kulkenut ja tukenut heitä tulemaan siksi, keitä he ovat oikeasti. He ovat osa minun missiotani.

Uskon elämän tarkoituksellisuuteen ja siihen, että olemme jokainen matkalla kohti tietoisempaa elämää. Tietoisuus on ymmärtämistä ja sen kautta uskoa Jumalaan ja Hänen täydelliseen oikeudenmukaisuuteensa. Olemme luovia ja luomme elämää, oman vapaan tahdon kautta. Luomuksiemme seuraukset ovat elämässämme, arjessamme, ihmis-suhteissamme, kaikessa. Rakkaus yhdistää kaikki samaan kudokseen. Olemme yhteydessä ja kun tulemme siitä tietoiseksi, alamme ymmärtää, mistä elämässä on kyse.

Olen eläkkeellä ja sen myötä päätin vihdoin ryhtyä täysipainosesti toteuttamaan elämäni missiota. Vanhan koulun uusi elämä on luomukseni ja tulen olemaan onnellinen tehdessäni tästä paikasta sen mihin sen historia viittaa.

 

Oppimisen ja oivaltamisen kivijalka

Nuorisotyöntutkinto ja työskentely 20 vuotta nuorisosihteerinä

Healing Touch-terapeutti, energiahoitaja

Ratkaisukeskeinen valmentaja

Ratkaisukeskeinen neuropsykiatrinen valmentaja ADHD ( valmistuminen tammikuussa 2016)

Luontaishoitaja/terapeutti

Väri-ja kukkaterapeutti

Meedio

Stand-uppia

Blogeja luettavaksi:https:// villaeeta.blogspot.fi ja https:// henkiopasvastaa.blogspot.fi

Omakustanne kirjat; Matkaopas itseksi kasvuun 2007, Havaintoja elämästä 2019