Lähelle on pitkä matka

Kipinä toteuttaa missiota, tehtävää tässä elämässä on innoittajani ja motivaationi. Olen kouluttautunut monenlaisien hoitojen ja menetelmien mukaan. Olen opiskellut ja opiskelen edelleen. Luojalta olen saanut puhumisen lahjan, jolla olen hankkinut elantoani. Henkiset ulottuvuudet ovat aina siivittäneet askeliani, pyrkimyksiäni ja valintojani. 

Olen etsinyt ja tiennyt löytäväni. Etsivä löytää ja kolkuttavalle avataan. Kuinka kauan ja pitkään olenkaan ollut matkalla. Kuinka monen ihmisen rinnalla olen kulkenut ja tukenut heitä tulemaan siksi, keitä he ovat oikeasti. He ovat osa minun missiotani.

Uskon elämän tarkoituksellisuuteen ja siihen, että olemme jokainen matkalla kohti tietoisempaa elämää. Tietoisuus on ymmärtämistä ja sen kautta uskoa Jumalaan ja Hänen täydelliseen oikeudenmukaisuuteensa. Olemme luovia ja luomme elämää, oman vapaan tahdon kautta. Luomuksiemme seuraukset ovat elämässämme, arjessamme, ihmis-suhteissamme, kaikessa. Rakkaus yhdistää kaikki samaan kudokseen. Olemme yhteydessä ja kun tulemme siitä tietoiseksi, alamme ymmärtää, mistä elämässä on kyse.

Olen eläkkeellä ja sen myötä päätin vihdoin ryhtyä täysipainosesti toteuttamaan elämäni missiota. Vanhan koulun uusi elämä on luomukseni ja tulen olemaan onnellinen tehdessäni tästä paikasta sen mihin sen historia viittaa.

 

Oppimisen ja oivaltamisen kivijalka

Nuorisotyöntutkinto ja työskentely 20 vuotta nuorisosihteerinä. 

Healing Touch-terapeutti

Ratkaisukeskeinen valmentaja

Ratkaisukeskeinen neuropsykiatrinen valmentaja ADHD ( valmistuminen tammikuussa 2016)

Luontaishoitaja/terapeutti

Väri-ja kukkaterapeutti

Viiden vuoden ajalla käynnit Arthur Findley Gollegessa Englannissa ; Meduismi opintoja

Stand-uppia

Blogeja luettavaksi:https:// villaeeta.blogspot.fi ja https:// henkiopasvastaa.blogspot.fi

Omakustanne kirjat; Matkaopas itseksi kasvuun 2007, Havaintoja elämästä 2019

 

 

 

Ajateltavaksi

Francisco ”Chico” de Paula Cândido Xavier

Energiavirtaus maailmankaikkeudessa on loputonta ja vaikuttaa meihin. Vastaanotamme miljoonista hyvin kaukana olevista tähdistä ja planeetoista kotoisin olevia kosmisia säteitä; auringosta tulevia lämmön­ sekä valonsäteitä; maasta tulevia erilaisia veden ja metallin synnyttämiä energiavaikutuksia; ihmistovereiden, eläinten ja kasvien magneettisia säteitä sekä ihmiskuntaa ympäröivien henkien psyykkisiä virtauksia. Näin ollen jokainen meistä vastaanottaa miljoonittain kaikenlaisia säteitä, ja myös me itse säteilemme omia ominaisia energioitamme, joskus jopa hyvin kaukaisille alueille.

Myös rukous on energiaa tässä loputtomassa energiavaihdannassa, ja sen voima on ajatuksessa. Se ei ole riippuvainen rukouksen sanoista, paikasta tai hetkestä. Rukouksen ei kuitenkaan tulisi olla huulten mekaaninen liike, vaan sydämestä tuleva tunteellinen pyyntö, kiitos, ylistäminen tai vain keskustelu Korkeimman kanssa.

Jokainen sydämestä tuleva rukous on luovan ja eloisan magnetismin lähde, jota Luoja ja koko luomakunta laulaa. Jokaisesta, joka rukoilee tunteellisella tasapainolla, tulee vähitellen jumalallisten energioiden säteilevä keskittymä. Sydämestä tulevasta rukouksesta säteilevät jumalalliset säteet muunnetaan korkean luokan tehokkaiksi yhteistyötekijöiksi parantamaan kehoa, uudistamaan sielua ja siirtämään raskaita pilviä sydämestä. Korkein auttaa niitä, jotka auttavat itseään: ”Auta itseäsi, niin taivas auttaa sinua.”

Korkeimman Sallimuksen mukaisesti rukouksen avulla hyvin kehittyneet henget ehdottavat meille keinoja päästä vaikeuksista omin voimin. Kääntymällä luottaen Korkeimman puoleen tulemme saamaan rohkeutta, kärsivällisyyttä ja ymmärrystä. Rukous on myös kaikkein voimakkain vastavoima pahuutta ja `vihollisiamme ́ vastaan.

Rukous, nostattava meditaatio ja rakentavat ajatukset muuntavat myös ilmapiiriä ja puhdistavat sitä. Ylevät ajatukset pyhittävät ympärillä olevaa tunnelmaa ja pitävät sisällään sähköisiä ominaisuuksia, joita meidän on vaikea kuvitella.

Kotimme ei ole vain kehomme asunto, vaan se on ennen kaikkea sielumme asunto. Kotipyhäköstä, jota asuttaa sellaiset henkilöt, jotka rakastavat rukoilemista ja nostattavia tunteita, tulee kaikkein kauneimpien henkisten kukintojen ja sadon ylevä kenttä. Sellaisessa kodissa vallitsee rauhallisuus ja lohtu.

Rukouksessa kohtaamme Jumalallisten voimaelementtien virran. Vaikka voimat tulevat Kaitselmukselta samansuuruisina määrinä kaikille, jotka rukoilevat, jokaisella hengellä on erilainen kyky vastaanottaa niitä. Tämä kyky on seurausta yksilön ponnistuksista pyrkiä kohti korkeampia alueita. Koska Jumala auttaa ihmisiä toisten ihmisten kautta ja avustaa sieluja toisten sielujen kautta, jokainen meistä voi vain auttaa kanssaeläjiämme ja toimia yhteistyössä Herran kanssa käyttäen kehityksellisiä ominaisuuksia, joita me olemme jo saavuttaneet elämässä.