Koskettavaa

Healing Touch tarkoittaa parantavaa kosketusta. Hoitomuoto kuuluu energiahoitojen piiriin, ja se paitsi rentouttaa, myös auttaa kehoa parantamaan itse itseään. Tunnin kestävän hoidon välitön vaikutus on rentoutuminen, mutta energiatukosten avaamisesta seuraa myös pitkäkestoisempi prosessi. Kun energia virtaa kehossa normaalisti, myös fyysiset vaivat alkavat parantua. Hoidolla on myös henkinen ulottuvuus, ja se opettaa itsetuntemusta.

Healing Touch perustuu itämaisiin menetelmiin sekä moderniin tietoon. Käytännössä hoito tapahtuu niin, että hoitaja joko kevyesti koskee kehoa tai pitää käsiään pienen etäisyyden päässä asiakkaasta. Kun hoitaja liikuttaa käsiään asiakkaan energiakentässä, asiakas yleensä tuntee energian välittymisen kehossaan esimerkiksi lämpimänä tai viileänä tunteena. Hoito on kokonaisvaltainen, ja pyrkii palauttamaan kehon, mielen ja sielun yhteyden.

Energiakentän tasapainottaminen auttaa muun muassa kipuihin, mutta myös esimerkiksi ahdistukseen ja unettomuuteen. Menetelmän kehitti 80-luvulla yhdysvaltalainen Janet Mentgen, ja menetelmää käytetään Yhdysvalloissa myös sairaalahoidon yhteydessä. 

Energiaa

Energiahoito, Healing Touch 

TERVETULOA, kokemaan ja nauttimaan virkistävää, elvyttävää ja hoitavaa energiaa! Mielen tukot ja kehon lukot avautuvat ja laantuvat. Ei aiheuta vasta-aiheita!

Hoito kestää noin tunnin. Hinta 50€