27. huhti, 2017

Uskalla tulla tyhjäksi ja uudistu

Kävele kanssani tämä matka. Ole turvallisella mielellä, sillä mitään pahaa ei tapahdu. Paha väistyy ja tilalle tulee hyvä. On vielä matkaa, joka voi tuntua äärimmäiseltä koettelemukselta. Jätät vanhan ja siirryt uuteen. 

Vanhaan kuuluu kaikki uskomuksesi elämästä ja sen tarkoituksesta. On kuin heräisit unesta ja alat vähitelleen tulla tajuihisi. Kokemus pudotaa vanhan ja nostaa uuden esille. Sinä olet muutos-ei niin, että maailma muuttuu, vaan sinä muutut.

Sinun muutoksesi on alku. Olet ensimmäinen, jota seuraa lukematon määrä muita. Olet pioneeri jonka harteilla on luottamuksen viitta. Selviät tästä, olet valmistautunut ja olet valmis.

Ajattele silmän rakennetta, näet syvyysperspektiivissä perimmäiset aihiot elämään. Näet ja ymmärrät, kykenet pukemaan kokemuksen sanoiksi. Siinä on piste sinulle tänään. Muuta ei ole olemassa. Hetken päästä huomaat tarkoituksen ja siunaat niitä, jotka sysäsivät sinut matkalle. He eivät tiedä osuuttaan, mutta sinä voit sen heille kertoa, sitten kun he ovat kykeneviä sen kuulemaan.

Kaikki on tässä pisteessä.