6. huhti, 2017

Luulo ei ole tiedon väärti

Murroksen melskeessä kaikki muuttuu. Menneisyyden sidokset purkautuvat kiihtyvällä vauhdilla ja ihminen puhdistuu, paranee, valostuu ja ilostuu. Kaikki turha katoaa ja jäljelle jää aito oleminen. On äärimmäisen tärkeää pitää yllä vastustuskykyä, energiatasoa. Voi olla, että on paikkoja, ihmisiä ja tilanteita, jotka suistavat epätasapainoon vahvimmankin persoonan. Mikään ei ole niin varmaa, kuin epävarmuus, ennen uutta selkeyttä. 

On katsottava tarkkaan mihin ryhtyy ja minne energisen tahtonsa suuntaa. Epäselvyyden ollessa vallalla kannattaa odottaa hetki. Toisaalta intuition hento ohjaus voi vaatia suurta hyppyä tuntemattomaan. Tekijä ja toimija on aina ihminen itse. 

Olennaisen oivaltaminen on tämän ajanjakson suurin haaste. Keskitymällä ja rauhoittamalla päänsä ja sydämensä, vastaukset nousevat tietoisuuteen kivutta. Meditaatio ja rukous toimivat varmasti, kun kurillisesti muistaa niitä tehdä. 

Menneisyyden usviin, tuntemuksiin ja ahdistukseen ei auta itseänsä päästää. Energiat aktivoituvat ja negatiivisuus pujahtaa mellastamaan uskottelemalla, että mikään ei kannata. Vahinko on päässyt jo tapahtumaan, kun suusta pujahtaa toivoton valitus tai epäuskon vahvistus. 

Jätä kiire ja keskity. Tee mitä olet tekemässä. Pidä mieli ja ajatus selkeänä. Nuku riittävästi ja ulkoile. Meditoi ja rukoile säännöllisesti. Miksi et vihdoin alkaisi luottamaan elämän voimaan, joka on kannatellut sinut tänne asti?  Rakasta ja anna anteeksi.