21. tammi, 2017

Rohkene

Hengitä ja rohkene.

Tee asiat sovussa mutta muista, että suurin haaste on vetää raja kyllä ja ein välille. Sanoessasi kyllä elämälle, voit joutua samomaan ei vanhalle turvalliselle ja turruttavalle itselle. Henkinen itse, sielusi kaipaa ja tarvitsee kokemuksia uudesta. Voit tukahduttaa henkisen etenemisesi sillä, että et uskalla. Pitäydyt rutineihin ja säännöllisyyteen, koska se tarjoaa turvallisuuden tunteen  

Et voi hallita elämää, mutta elämistäsi voit. Olet pääosassa ja sinusta riippuu mihin ryhdyt ja mistä pitäydyt. Riko rutinoitunut arki, tee asioita toisin, aloita pinestä ja etene kohti suuremmoisia seikkailuja. Sielusi rakastaa elämää-rakasta siis sinäkin, persoonasi esteistä huolimatta. Persoona kieltää elämän, koska sen juuret ovat menneessä, opinkappaleissa ja asenteissa. Voit voida loistavasti, kun suostut kohtaamaan elämän juuri sellaisena kun se on. Ei  vanhentuneiden silmälasien kautta.

Hengitä ja anna kehosi energioiden avautua. Tunne kuinka valo kirkastuu ja tiedä, että olet osa tuota loistoa. Sinun ikuinen itse säteilee ja loistaa. Juuri se haastaa sinua kasvamaan ja kukoistamaan. Juuri se liikuttaa sydäntäsi ja herkistää. Ole enemmän itsesi ja  luota.