17. marras, 2016

Ilmennä itsesi valossa

Älä epäröi enään. Astu kynnyksesi yli ja hengitä sitä valoa, joka on kutsunut sinua alusta alkaen, niin kauan kun olet elämässä elänyt. Valo on sinun kotimaasi, miksi vaeltelisit vieraissa kylissä, oudoissa maisemissa, jossa pelot ja ahdistus ovat läsnä? Miksi sallit itsesi jäädä paitsi todellisesta todesta, rakkaudesta, joka on todellinen luontosi?

Eksymisellä on ollut syynsä. Olet tarvinnut kokemuksia, jotta edistyisit itsetunnossa ja itsetuntemuksessa. Ilman kokemuksia ei ole kasvamista, ei oivaltavia hetkiä, jolloin jokin asia, ihminen tai tapahtuma näyttäytyy aivan uudessa valossa.

Astu valoon rakas ystävä. Et voi loputtomiin kitua, koska kitumisen vaarana on mielen mustuminen, toivottomuus ja viha. Tuolloin et voi siirtyä aurinkoisimmille kujille, et valossa kylpeville ulapoille, koska jalkasi ovat raskaat ja katseesi ei erota oikeaa tietä.

Pelkäätkö mitä muut sinun valinnoistasi ajattelevat? Pelkäätkö tulevasi tuomituksi siksi, että valitsit sydämesi viisauden pääsi "tyhmyyden" sijaan? Eikö se ole ihan selkeää, kumpi kestää ajan murroksen vankka kallio vai hiekalle kyhätty maja? Miksi et vihdoin astuisi sille kalliolle, jossa Äitisi Maa hengittää ikiaikaista voimaa ja viisautta? Missä Isäsi Taivas kaartuu yllesi kirkkaampana kuin mikään tuntemasi valonlähde ja jonka tuuli liikuttaa lempeydellään sieluusi uudistuvan muodon ja tilan.

Valinta on aina Sinun. Kukaan koskaan ikinä ei voi pakottaa sinua, jos et anna lupaa. Vastaat elämästäsi täydellisesti ja kun halusi on olla sitä mitä todella olet, niin miksi et lopettaisi sitä pelleilyä, johon olet suostunut alemman mielen ja pyyteidesi vuoksi. Kysymys om sinusta, siitä osasta itseäsi joka elää ikuisuudessa.

Tämä on sinun hetkesi. Muista että et koskaan ole yksin, vaikka yksinäisyytä voit potea. Lähelläsi ovat taivaallisen maailman auttajat ja oppaat. Ne suuret ja voimakkaat edellä kävijät, jotka lakkaamatta rukoilevat ja toimivat rakkaudesta. Sinulla on yhteys, kun muistat sitä käyttää. 

Ole turvallisella mielellä. Tee se mikä kuuluu tehdä ja synny uudesti hengestä.