19. elo, 2016

Tee sitä, mitä olet tullut tekemään!

Elämän missio-sielun sopimus-elämisen tarkoitus-syy olla täällä. Jokaisella meistä on syy olla tällä planeetalla juuri nyt. Sattuman toinen ilmaus on IHME tai johdatus!  Ihme merkitsee asioita ja tapahtumia, jotka saavat meidät sykähtelemään, iloitsemaan tai päivittelemään. Niihin kokemuksiin on piilotettu viesti, joka meidän tulisi oivaltaa.  

Voimme hukata tarkoituksemme kiinnittämällä ja kiinnittymällä aikamme ja energiamme toissijaiseen touhuamiseen. Luottamuksen puute ja pelko siitä, että rahaa ei tule tai ettei se riitä, sitoudumme tekemiseen, josta sitä näyttäisi tulevan. Samalla hajoitamme voimamme ja itse kaikkein tärkein jää tekemättä.

Henkinen ihminen omaa sisimmässään voimavarat toteuttaa missionsa, mutta siihen tulee sitoutua. Vastukset ovat testejä, joissa mitataan kestävyyttä ja rohkeutta. Periksiantaminen ja jättäytyminen toissijaiseen touhuamiseen tekee elämästä rutinoitunutta puurtamista. Ollessasi FLOW-tilassa kaikki luontuu ja tapahtuu sopusointuisesti. Flow-ja elämäntarkoitus ovat samassa rytmissä, energiassa joka mahdollistaa jopa mahdottomankin. Kaiken lisäksi terveys ja hyvinvointi ovat läsnä, kun teemme sitä mikä on tarkoituskin.

Eksyminen ja jättäytyminen pois oman elämän keskiöstä näkyy tämän ajan ihmisissä. Kuinka paljon sairautta, väkivaltaa, ennenaikaisia kuolemia, yksinäisyyttä ja syrjäytymistä? Kaikki tämä viestii elämän ihmeen löytämättä jättämisestä. Ilottomuus, apatia ja masennus ovat merkkejä toivottomuuteen juuttumisesta. Jotakin tulisi tehdä toisin? Jotakin tulisi muuttua?

Muutos ei mahdollistu suunittelemalla ja aikomalla. Ehkä ne antavat hetken toivoa mahdollisuuksista, mutta hyvin pian ne unohtuvat, koska energia hupenee hupenemistaan. Aika on armotonta, koska juuri ajan käyttäminen liittyy energiaan saumattomasti. Energiataso pysyy korkealla mielekkyyden ja ilon säestyksellä. Yhtälö jota kannattaa tarkastella omakohtaisen luupin alla. Kuinka paljon elämässä on iloa ja naurua? Vai onko hymy hyytynyt kuivakaksi hymähtelyksi tai vielä pahempaa, toisten onnen arvostelemiseksi ja katkeruudeksi.

Aina on niitä, jotka menevät ja tekevät asioita. Ja niitä, jotka tulevat jäljessä ja valittavat. Pyrkimys parantua ja parantaa elämää, kumpuaa sisäisestä todellisuudesta, siitä osasta itseä, joka aina tietää mikä on parasta. Intuiotio ja tahto toimia ovat lyömätön yhdistelmä, mutta niiden eteen on tehtävä ratkaisukeskeisiä muutoksia koko elämässä, arjessa ja asenteissa. Ne ovat jokaisen ulottuvilla, mutta niiden valjastamiseen tulee kiinnittää huomiota. Niitä ei voi ostaa alennusmyynnistä, ei osamaksulla eikä luottokortilla. 

Elämä on omaa käsikirjoitustamme ja olemme henkisesti sitoutuneet sen toteuttamiseen. Persoonatasolla häärätessämme jätämme käsikirjoituksen huomiotta ja siitä syntyy väistämättä sisiäinen ristiriita ja tunne eksymisetä. Mikäli eksyminen on vallitseva teema, emme pääse etenemään emmekä kehity henkisesti. 

" Tänään istun hiljaa hiljaisuudessa. Kuulen sisintä itseäni, enkä anna minkään tai kenenkään häiritä tätä pyhää kohtaamista."