PALVELUKSESSANNE

RATKAISUKESKEINEN VALMENNUS

Lukkojen ja tukkojen aukaisuun toimivaksi havaittu keskustelu prosessi. Yksilö, pariskunta, perhe, työyhteisö ym. Myös tilattavissa luento/esitelmä aiheesta. 

RENTOUTUKSEN OHJAUS

Stressin nujertamiseen itsehoidollinen ohjaus/neuvonta. Yksilö/ryhmä sessio. Luento aiheesta sytyttää haluan voida paremmin, toimia itseohjautuvasti ja lisätä energiaa.

ENERGIAHOITO, HEALING TOUCH

Sopii kaiken ikäisille, ei vasta-aiheita. 

Lisäksi täydentävinä hoitoina; kukkaterapia, kivunlievitys aurikuloterapia, väriterapia, henkinen valmennus, selvännäkö konsultaatio

Ajanvaraukset puh. 0440888350

 

LUENTOJA, ESITELMIÄ

NAURUTERAPIAA 

Nyt naurattaa... porukoille iloksi ja ihmetykseksi, miten se nauruhermo pörähtääkään käyntiin! Terveyttä edistävä kokemus. Ei osallistuja määrän rajoitteita, minimissä 5-8. 

VÄRIENVIESTIT

Mitä viestit väreilläsi? Mitä värit kertovat ja mihin vaikuttavat? Tietopaketti tietoisesta värien valinnasta. Moni on syttynyt elämään, kun värit ovat alkaneet "puhua."

ASENNE RATKAISEE AINA

Hyvinvoinnista on kysymys. Miten voi voida paremmin? Mistä lisää virtaa toimeen ja vapaa-aikaan? Elävää puhetta elämästä!

HILJENTYMISEN TAITO

Teorian ja käytännön kautta kokemukseen, josta tulee väistämättä osa omaa arkea. Voimaannuttava kokemus jonka oivaltaminen saa hymyn syttymään!

Lisätiedot ja varaukset puh.0440888350

Ps. Tuletteko meille, vai tulenko teille?